همایش آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد کشور با هدف هم افزایی، همگرایی و ارتقای توانمندی های آزمایشگاههای صنعت فولاد کشور و با حضور مدیران، روسا و کارشناسان آزمایشگاه ها و شرکتهای معدنی و فولادی به همراه مدیرانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران به میزبانی فولاد خوزستان آغار به کار کرد.
این رویداد طی دو روز ۲۶ و ۲۷ فروردین ماه با هدف همگرایی و تبادل اطلاعات فنی و تخصصی در حوزه آزمایشگاههای زنجیره آهن و فولاد، حمایت از شرکتهای دانش بنیان، بررسی تکنولوژی و روشهای نوین آزمایشگاهی، هوش مصنوعی و کاربرد آن در آزمایشگاه ها و ارتباط آزمایشگاهها و محیط زیست در صنعت با محورهای نقش آزمایشگاهها در کیفیت فرآیندهای تولیدی زنجیره معدن و فولاد، تاثیر آزمایشگاهها بر توسعه صادرات محصولات فولادی، تجارب، ابتکارات و خلاقیتهای بکار گرفته شده در آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد به میزبانی فولاد خوزستان و توسط کمیته آزمایشگاههای انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برگزار میشود.
تأسیس کمیته آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد ایران با اهداف تخصصی
در ابتدای مراسم مهندس جابری دبیر چهارمین همایش آزمایشگاه های زنجیره معدن و فولاد ایران گفت: کمیته آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد ایران در سال ۱۳۹۵ با هدف ارتقای فعالیتهای آزمایشگاهی و توسعه همکاریهای تخصصی میان آزمایشگاههای فعال در حوزه معدن و فولاد کشور تأسیس شد. این کمیته تلاش دارد با برنامهریزی و اجرای اهداف زیر، نقش مؤثری در تقویت زنجیره معدن و فولاد ایران ایفا کند.
اهداف تخصصی کمیته:
توانمندسازی و توسعه همکاریها:
ایجاد بستر تبادل اطلاعات میان آزمایشگاههای زنجیره معدن و فولاد با هدف ارتقای توانمندیهای این حوزه.
ترویج اشتراک دانش و امکانات:
ارتقای تعامل تخصصی میان آزمایشگاهها برای اشتراک گذاشتن امکانات، تجربیات، و دانش فنی آزمایشگاهی در سطح ملی.
مشاوره برای طرحهای توسعه:
ارائه خدمات مشاوره فنی و تخصصی به آزمایشگاههای فعال به منظور کمک در اجرای طرحهای توسعه آزمایشگاهی.
ارتقای کیفیت محصولات:
تلاش برای ارتقای سطح کیفی خدمات آزمایشگاههای عضو به منظور افزایش کیفیت تولیدات معدنی و فولادی کشور.
زمینهسازی برای فناوری نوین:
آمادهسازی بستر مناسب برای استفاده از تکنولوژیهای نوین و هوش مصنوعی در فعالیتهای آزمایشگاهی.
این کمیته در تلاش است تا با اتخاذ رویکردهای نوین و بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی، آزمایشگاههای فعال در حوزه معدن و فولاد را به استانداردهای جهانی نزدیک کند.